El dia 23 de juliol de 2017 , l’espai de l’església romànica de Vinyoles ha estat idoni per poder actuar en ell la cantant Núria Gallifa veina de les Masies de Voltregà. Ha pogut demostrar la progressió del seu estudi, del curs acabat, amb èxit davant del públic entusiasta.

Nuria Gallifa a Vinyoles

Nuria Gallifa a Vinyoles

Aquest diumenge 28 unes alumnes de l'Escola Municipal de Música de Sant Hipòlit han actuat a l'església romànica de Vinyoles fent les delícies del públic assistent.

Aquest 23 de maig la Casa Museu ha tingut la visita del Grup Les Branques de S. Hipòlit de Voltregà.
S'ha de destacar la complicitat amb els objectius de mostrar els nostres orígens i els records de la nostra vida quotodiana on totes hi hem participat, també durant  el recorregut visitant l'espai de l'església romànica.

 

El proper diumenge dia 28 de maig a les 12 a l'església romànica de Vinyoles l'escola Municipal de Música de Sant Hipòlit ens oferira un concert de Corda.

Us hi esperem

Concert de Corda
Concert de Corda

Aquest diumenge dia 21 de maig, l'església romànica de Vinyoles ha estat l'espai on l'Escola Municipal de Música de Sant Hipòlit ha fet la seva actuació de cant.


El públic ha pogut compartir amb les alumnes i professors, tot escoltant i gaudint d'un reguitzell de cançons interpretades per unes alumnes, que han demostrat el seu treball d'aprenentatge durant el curs.