L'Associació sociocultural Qu'e s'hi Pot Fer va participar al procés participatiu per la garantia i promoció dels drets culturals otganitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat i que es va celebrar a granollers el passat mes de novembre. La trobada va ser molt reeixida i es va formar un grup de treball molt productiu. 

En el seguüent link poodeu descarregar l'informe de resultats.

 

Descarregueu-vos l'informe de resultats

 

 

Amb la voluntat de protegir l'entorn, la Casa Museu del Voltreganès s'ha adherit als acords del sorreig.  El passat 19 de novembre es va fer una festa ben lluïda als entorns de la riera del sorreig on es va fer efectiva aquesta adhesió. Aquí en podeu veure algunes fotografies..

 

 

 

La  Jornada de portes obertes en motiu de la festa major de Sant Hipòlit va coincidir amb l'exposició d'aquarel·les de l'artista Pere Fernández i Ruiz. Va ser un èxit d'assistència.Va ser una vetllada molt enriquidora on els nostres visitants més veterans van aportar comentaris interessant sobre la col·lecció de la Casa Museu i els més joves van quedar fascinats per algunes de les nostres peces. 

Va ser un dia fantàstic. Veieu-ne unes quantes fotos.

 

 

Les Portes Obertes de la Casa Museu i l'exposició de pintures d'Adrià....han donat un punt de juventud i cultura a la Festa Major de Vinyoles d'aquest any.

 

Aquest dissabte a la Casa Museu del Voltreganès celebrem una jornada de portes obertes on podrem veure l¡obra del jove de Torelló Adrià Garcia Surribas. Us hi esperem